Маленький Кулінар


Шановні батьки, під час карантину я пропоную розвинути в своїй дитині кулінарні здібності.
Безопасность превыше всего — правила поведения ребенка на кухне
Ось декілька легких весняних рецептів салатів для всієї родини.

1. Салат з капусти та огірків
Традиційний рецепт вітамінної закуски - салат зі свіжої капусти і огірка. Вона виходить смачною, дуже ароматною і легкої для організму. Овочевий салат краще вживати свіжоприготовленим, через добу він вже не буде таким смачним і хрустким. В якості заправки варто використовувати соняшникову олію плюс лимонний сік. Мінімум компонентів забезпечить максимум смакових захоплень.
Інгредієнти:
  • білокачанна молодий овоч - 300 г;
  • цибуля - 1 головка;
  • огірки - 2 шт .;
  • сік лимона - 1 ст. л .;
  • нерафінована соняшникова олія - \u200b\u200b2 ст. л .;
  • зелень (петрушка, кінза, кріп);
  • сіль.
Спосіб приготування:
  1. 1.Головний компонент шаткується соломкою за допомогою гострого ножа.
  2. 2.Капуста трохи підсолювати, акуратно мнеться руками до виділення соку.
  3. 3.Очищену цибулю, огірки нарізати півкільцями, з'єднуються з білокачанної овочем.
  4. 4.Продукти поливаються лимонним соком, маслом, перемішуються.
  5. 5.Блюдо прикрашається зеленню, подається до столу.
2. Салат з моркви та яблук

Інгредієнти

Яблука2 шт.
Морква4 шт.
Мед1 ст. л.
СметанаЗа смаком
Салат "Весняна свіжість"
Автор: autobum.net
Інгредієнти:
листовий салат - 1 пучок
огірок свіжий - 2 шт
помідорина - 1 шт
редиска - 3 шт.
кріп, цибуля зелена, петрушка - за смаком.
Приготування:
Миють всі продукти. Рвуть руками, щоб не гірчило, листя салату.
Ріжуть зелень, огірки, помідори з редискою. Солять за смаком, заправляють салатним майонезом.

4. Салат "Весна"
Ингредиенты: 
Редиска  — 5 Штук 
Огурец  — 1 Штука 
Яйца  — 1-2 Штук 
Майонез  — 1 Ст. ложка 
Соль, перец черный  — По вкусу 
Зелень  — 1 Пучок  
Количество порций: 1-2 
Как приготовить "Салат "Весна"" 
Салат "Весна" - фото шаг 11. Приготовим овощи и зелень. Годится любая свежая зелень: петрушка, укроп, кинза, базилик, листья салата, шпинат, листья чеснока, зеленый лук перо. Все тщательно вымыть, у редиса и огурца срезать хвостики. Яйца отварить вкрутую. Очистить. 
Салат "Весна" - фото шаг 2
2. Нарезаем огурец соломкой. 








Салат "Весна" - фото шаг 3
3. Редис нарезаем соломкой. 









Салат "Весна" - фото шаг 44. Рубим мелко кубиком яйца. 









Салат "Весна" - фото шаг 5
5. Зелень режем. 









Салат "Весна" - фото шаг 6
6. Собираем овощи в салатник. 







Салат "Весна" - фото шаг 7
7. Добавляем соль, перец черный молотый, майонез, зелень. 






Салат "Весна" - фото шаг 88. Перемешиваем. Салат "Весна" готов. Подавать к столу сразу свежеприготовленным. Хранению не подлежит. Приятного! 



5. Салат з редискою та зеленню
З появою редиски і зеленої цибульки не відмовляйте собі в задоволенні і приготуйте салат з цим весняним смаком, кольором і ароматом. Але пам'ятайте, салати з редисом потрібно відразу ж подавати, інакше редис пустить сік і буде вже не таким смачним.
Інгредієнти:
  • 300 г редиски
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 2 ст. ложки майонезу
  • оцет за смаком
  • сіль за смаком
Приготування:
Редис і цибулю гарненько помийте і обсушіть. Дрібно покришіть зелену цибулю. Редис порізати тонкими кружечками. Цибулю з'єднайте з редисом, збризніть оцтом, посоліть за смаком, заправте майонезом, перемішайте і відразу подавайте.
Робіть разом, допомогайте і підказуйте Юному кухарю. Натхнення і смачних салатів Вам.



































Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Київ - столиця України.

Державна символіка України.

7 Чудес України.